6932223414 Βουτσά 11, Νέα Ιωνία, Βόλος gipsodomivolou@gmail.com
 
 
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ
ΛΥΣΕΙΣ
 
     
     
  ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 
 
     
     Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και όλη την Μαγνησία.  
     
 
 
 
 
   
 
 
 
ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΥΨΟΔΟΜΗ
Κατασκευές Γυψοσανίδας Βόλος Μαγνησία


Με περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο της ξηράς δόμησης, η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΥΨΟΔΟΜΗ” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, μπορεί να προσφέρει σύγχρονες, ποιοτικές και κομψές κατασκευές γυψοσανίδας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο τις διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 


Στη επιχείρησή μας, αναγνωρίζουμε την αξία αυτού του υλικού και την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κατασκευές που θα αναδείξουν την ομορφιά και τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

Με μια μακροχρόνια πορεία στο χώρο της ξηράς δόμησης, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε τις πλέον κομψές και λειτουργικές κατασκευές γυψοσανίδας για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
 
 
     
     
     
  Η ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ

ως υλικό κατασκευών χρησιμοποιείται ευρέως για ανακαινίσεις κτιρίων αλλά και για νέες κατασκευές και αυτό γιατί προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, άμεσα και κυρίως οικονομικά. Για αυτούς τους παρακάτω λόγους, οι κατασκευές γυψοσανίδας αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τη δόμηση και τη διακόσμηση του χώρου σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει το στυλ, τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.
 
     
 
  Αισθητική
Οι κατασκευές γυψοσανίδας επιτρέπουν απεριόριστη δημιουργικότητα και αισθητική εκφραστικότητα. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολύπλοκα μοτίβα, κυρτές και επίπεδες επιφάνειες, διακοσμήσεις και λεπτομέρειες που θα προσθέσουν αξία στον χώρο σας.
 
  Ανθεκτικότητα
Οι κατασκευές από γυψοσανίδα είναι ανθεκτικές και διαρκούν πολλά χρόνια με ελάχιστη συντήρηση. Ο γύψος διατηρεί την ανθεκτικότητά του ακόμα και υπό συνθήκες υγρασίας.
 
  Θερμική μόνωση
Ο γύψος έχει καλή ικανότητα θερμικής μόνωσης, βοηθώντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας στον χώρο και στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση ή ψύξη.
 
  Ήχος
Οι κατασκευές γυψοσανίδας βελτιώνουν την ακουστική του χώρου, μειώνοντας την ανακύκλωση του ήχου και τον ηχητικό θόρυβο.
 
  Οικονομία
Οι κατασκευές γυψοσανίδας είναι συνήθως οικονομικές σε σχέση με άλλες υλικές επιλογές, χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα ή την αισθητική.
 
 
     
     
     
 
 
     
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί σας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και όλη την Μαγνησία.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6932223414
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ